Bestel Wipe-it extra power via onderstaand formulier

  WIPE IT © is de makkelijkste manier om thuis te poetsen zonder detergenten, enkel met water. Perfect om zeepresten te verwijderen in badkamers, tuinmeubelen te kuisen, ideaal voor sportschoenen en leder. Verwijderd hardnekkige strepen, zeepresten, olie, vet, markeerstift,
  oliestift en veel meer van muur, marmer, tegels, badkuip, spiegels, linoleum, vinyl! Beste resultaten op harde vlakke oppervlaktes.

  WIPE IT © is de makkelijkste manier om uw auto te kuisen, enkel met water! Ideaal voor de kleine details, insecten te verwijderen, olie, vet, dashboard en de zijpanelen van de wagen. Excellent om chroom op te blinken en ook perfect voor uw moto en boot!

  WIPE IT © is ook de makkelijkste manier om uw bureel te kuisen enkel met water! Ideaal om hardnekkig vuil te verwijderen van alle bureel apparatuur zoals computerkasten, schermen, faxen telefoon en veel meer. Perfect om sterk vervuilde krijtborden netjes te krijgen. Werkt op al uw werkbladen.

  Bestel Wipe-It Extra Power via onderstaand formulier

  Vul uw gegevens in onderstaand formulier in en vul in het vak "Omschrijving van uw bestelling" het aantal stuks dat u nodig hebt in.

  Prijs: 1 stuk komt op € 15,00 incl. btw. Indien u 4 stuks besteld betaald u slechts € 40,00 incl. btw en zijn de verzendingskosten gratis.